home design 800x400

Βέλη Δωρή κατά Ζαχαριά: Να απαντήσει για τη σκοπιμότητα που υπάρχει (Podcast)

Συνέντευξη μετά την αποπομπή: Γιατί ο πρώτος σε ψήφους στη ΔΕΕΠ Αργολίδας δεν αποδέχθηκε άλλη θέση από αυτήν του Ά Αντιπροέδρου, μετά την απόφαση του προέδρου του κομματικού οργάνου της ΝΔ

Ξεκινήσατε λάθος. Έπρεπε να σεβαστείτε την λαϊκή εντολή! Εργαστείτε για την ενότητα της παράταξης και αφήστε τις σκοπιμότητες στην άκρη! Ένας από τους πολλούς της βάσης Π. Δωρής.

Με αυτά τα λόγια ο πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας (ΝΟΔΕ) απευθύνεται στην οργάνωση του νομού της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την απόφαση του προέδρου του οργάνου Παναγιώτη Ζαχαριά να ορίσει Α΄ Αντιπρόεδρο τον κο Σταύρο Κρεμαστιώτη, παρότι ο κος Δωρής προηγείται σε ψήφους. Μάλιστα όπως λέει δεν αποδέχθηκε τη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου και έτσι έμεινε εκτός.

Ακούστε το Podcast στο podcast του anagnostis.org, το οποίο ταξιδεύει στις πλατφόρμες της Apple, της Google και του Spotify:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ PODCAST

anchor

Ο κος Δωρής στη συνέντευξη που έδωσε στον Άκη Γκάτζιο σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας κος Ζαχαριάς, έπρεπε να σεβαστεί τη λαϊκή εντολή.

Αναφέρεται ακόμα σε σκοπιμότητα και ότι οι θέσεις αυτές είχαν πριν από τις εσωκομματικές εκλογές μοιραστεί. Αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό καλεί τον πρόεδρο του οργάνου να απαντήσει, αφού ο ίδιος θεωρεί ότι τον απέπεμψαν από το κομματικό όργανο.

Ο κος Δωρής αναγνωρίζει ότι είναι νόμιμη η απόφαση του κου Ζαχαριά, σημειώνει όμως πως ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.

Καταλήγει σε, ότι ο ίδιος είναι πάντα ένας στρατιώτης της παράταξης και ότι θα συνεχίσει να είναι.

Σχόλια

Exit mobile version