Ο μικρός Παναγής έδωσε ρέστα με το ποιήμα του στο Κουρτάκι

Πώς γιόρτασαν την επέτειο του ΟΧΙ στο μικρό χωριό του Άργους (Βίντεο)

Η βροντερή φωνή του μικρού Παναγή που έδωσε ρέστα λέγοντας το ποιήμα του για την 28η Οκτωβρίου, επισφράγισε μία ωραία εκδήλωση τιμής στους ήρωες του 1940 για τη σημερινή Εθνική Επέτειο.

Ο εορτασμός στο Κουρτάκι του Δήμου Άργους – Μυκηνών έγινε με την παρουσία κατοίκων του χωριού και περιελάμβανε δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση για τους πέσόντες στο μέτωπο, κατάθεση στεφάνων και απαγγελία ποιημάτων στο ηρώο.

Κουρτάκι εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Όπως σημειώνει η Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου:

«Mε την δέουσα λαμπρότητα εορτάσαμε και φέτος την επέτειο του “ΌΧΙ” με Δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κουρτακίου Δαγρέ Γ. Θεοδόσιο, τον πρόεδρο του Α.Σ.Π.Ε.Π.Α.Π Κουρτακίου Κων/νο Ε. Πιπέρο και από τον σύλλογό μας.

Τα παιδιά μας απήγγειλαν ποιήματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Παναγής Π. Μπίσκος».

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis