home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Παύλος Χρηστίδης: Τα εφτά σημεία στα οποία επικεντρώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Έχουμε τους ανθρώπους, τις ιδέες και το σχέδιο για να γίνουμε κόμμα εξουσίας ξανά, υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος

Συνέντευξη σε αθηναϊκό μέσο έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. Ο κύριος Χρηστίδης επικέντρωσε την επιχειρηματολογία του σε εφτά σημεία κλειδιά, που σκιαγραφούν τους στόχους του και το όραμά του για την επόμενη μέρα στο κόμμα του.

Αναλυτικά τα σημεία στα οποία αναφέρθηκε είναι:

  • Οι πολιτικές που προτείνω έρχονται από διαβούλευση με εκατοντάδες ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Πιστεύω σ ένα κόμμα που κάνει δημοψηφίσματα, εσωτερικά debates, ακολουθεί θεσμικές διαδικασίες. 
  • Θέλω να μιλήσω για όσα λείπουν από την πολιτική ατζέντα όπως:  η διαγενεακή δικαιοσύνη, οι συνθήκες εργασίας την περίοδο μετά την κρίση χρέους και την πανδημία, ζητήματα ελεύθερου χρόνου, της  ασφάλειας και προστασίας του Πολίτη, της αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης. 
  • Ανήκω σε όσους σήκωσαν τη σημαία της επιβίωσης και της προοπτικής του ΠΑΣΟΚ, τα δύσκολα χρόνια, όταν η Φώφη Γεννηματά έβαζε τη σπορά όσων γίνονται σήμερα. 
  • Μπήκα στην μάχη για να μιλήσω πολιτικά, και αυτό θα κάνω. Αυτά τα σενάρια δεν με αφορούν, αντιθέτως με απασχολεί το Κίνημά μας να έχει μια γόνιμη προεκλογική περίοδο και να δώσει απαντήσεις στην κοινωνία και στις γενιές που το ορίζουν. 
  • Στο συνέδριο του 19, αποφασίσαμε ομόφωνα 5000 σύνεδροι, την αυτόνομη πορεία της παράταξης. Θα τιμήσω εκείνη την ψήφο μου και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τους συνυποψηφιους μου, που επίσης είχαν ψηφίσει το ίδιο. Αν κάποιος, άλλαξε άποψη, πρέπει να το πει. Προοδευτική διακυβέρνηση για μένα σημαίνει ότι το Κίνημα μας θα είναι πρωταγωνιστής.
  • Έχουμε τους ανθρώπους, τις ιδέες και το σχέδιο για να γίνουμε κόμμα εξουσίας ξανά. 
  • Ο στόχος μου είναι η πολιτική να σταματήσει να φαίνεται μια κλειστή διαδικασία, που αφορά τους λίγους, αλλά να ενσωματώσει όλες τις κοινωνικές δυνάμεις του τόπου. 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button