home design

Παύλος Χρηστίδης: Συγκλονισμένος με το θάνατο της Φώφης Γεννηματά – «Φεύγει ένα κομμάτι της καρδιάς μου»

«Ήσουν το φωτεινό χαμόγελο που ακούμπησε την ψυχή μας, ο οδηγός μας στα δύσκολα, ο φάρος μας στα σκοτάδια»

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, η Φώφη Γεννηματά, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 Οκτωβρίου μετά την υποτροπή της βασικής της νόσου, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνοδοιπόρους της στο Κίνημα Αλλαγής.

Ένας από αυτούς, ο Ναυπλιώτης δικηγόρος και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου της μέχρι πρότινος προέδρου του ΚΙΝΑΛ, γράφοντας, μεταξύ άλλων, πως σήμερα φεύγει ένα κομμάτι από την καρδιά του.

Όπως έγραψε ο Παύλος Χρηστίδης: «Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν έχουν νόημα. Ήσουν το φωτεινό χαμόγελο που ακούμπησε την ψυχή μας, ο οδηγός μας στα δύσκολα, ο φάρος μας στα σκοτάδια , ο Άνθρωπός μας. Σ ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε, για τα γέλια και τα ταξίδια μας. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα».

Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου καθώς παρουσίασε υποτροπή η βασική της νόσος. Η είδηση πως η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκάλεσε κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο της χώρας προς το πρόσωπο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία έδωσε ξανά τη μάχη με τον καρκίνο.

Με ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Ευαγγελισμός γνωστοποίησε την είδηση: «Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version