home design 800x400

Πάτρα: Τρελάθηκε με το πρόστιμο για μάσκα και γέμισε το φούρνο με κοπριά

Ο φούρναρης δεν σταμάτησε εκεί, πρόσθεσε νομίσματα και έγραψε δεκάδες μηνύματα για την πανδημία και τις αυξήσεις σε ηλεκτρικό ρεύμα και άλευρα.

Επική ήταν η αντίδραση ενός αρτοποιού στην Αχαΐα στον οποίο επεβλήθη πρόστιμο επειδή δεν φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό στην εργασία του. Ο επιχειρηματίας έριξε με φτυάρι κοπριά παντού στο πάτωμα του αρτοποιείου του.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος φούρναρης στην Αχαΐα άπλωσε πάνω από την κοπριά ζύμη, στην οποία πρόσθεσε νομίσματα και επίσης έγραψε δεκάδες μηνύματα για την πανδημία και τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και τα άλευρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr, ο φούρνος παραμένει τις τελευταίες ημέρες κλειστός και στο εσωτερικό περαστικοί και κάτοικοι, έβλεπαν το θέαμα που ο ίδιος ο επιχειρηματίας επέλεξε για να εκφράσει την έντονη δυσφορία του.

Ωστόσο, νωρίτερα την Κυριακή (24.10.2021), στη βιτρίνα του αρτοποιείου, φιγουράρει ένα μεγάλο χαρτόνι, που κρύβει το ανάστατο εσωτερικό του καταστήματος.

Φώτο: thebest.gr
Φώτο: thebest.gr
Φώτο: thebest.gr
Φώτο: thebest.gr

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    O “επαγγελματίας” αυτός απέδειξε με τον χειρότερο τρόπο πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στην ευθύνη της άδειας λειτουργίας υγειονομικού καταστήματος, διότι δεν είναι απλώς απειλή για τη δημόσια υγεία, είναι κακούργος εγκληματίας και το δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
    Πέραν των διοικητικών κυρώσεων για τις παρανομίες του, πρέπει να του ανακληθεί δια παντός το δικαίωμα άδειας λειτουργίας καταστήματος που σχετίζεται με τη δημόσια υγεία.
    Δεν μπορεί ο καθένας να παρερμηνεύει με τις παρανοϊκές τους αντιλήψεις τις δικές του “ελευθερίες” για να καταπατά αυτές της κοινωνίας, στην οποία έχει αποδεχτεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και από την οποία απολαμβάνει τις δημόσιες υπηρεσίες του κράτους πρόνοιας και κοινωνικής συνοχής. Δυστυχώς το είδος αψυχολόγητων, απολίτικων, αντιδράσεων είναι γενικευμένο και αναπαράγεται από το κλίμα μίσους, άγνοιας, συνωμοσιολογίας, απελπισίας, βίας και αυτοκαταστροφής, που μαστίζει τη χώρα σήμερα.

Exit mobile version