home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Πανικός στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ – Έπεσαν γροθιές στο εκλογικό κέντρο

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας με πρωταγωνιστές ψηφοφόρους και μέλος της εφορευτικής επιτροπής.
εκλογές νέα δημοκρατία

Δεν κύλησαν όλα ομαλά στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο, καθώς ένα πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστές αρνητές της μάσκας, είχε ως αποτέλεσμα επίθεση να πέσουν γροθιές μεταξύ ψηφοφόρων από χωριό της περιοχής και μέλους της εφορευτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η real.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν στο κέντρο προσήλθε να ψηφίσει άνδρας, ο οποίος αρνήθηκε να φορέσει μάσκα. Το μέλος της εφορευτικής επιτροπής του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του, όπως προβλέπει η διαδικασία, ωστόσο ο άλλος άνδρας αρνήθηκε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι εμβρόντητοι παρακολουθούσαν το περιστατικό, ανέφεραν πως οι δύο άνδρες λογόφεραν με αποτέλεσμα ο άνδρας που είχε προσέλθει να ψηφίσει, μαζί με έναν ακόμα άνδρα να επιτεθούν στο μέλος της εφορευτικής επιτροπής, τον οποίον γρονθοκόπησαν. Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το συμβάν εκτυλίχθηκε κατά τις 5 το απόγευμα και δεν θεωρείται λήξαν, αφού παραμένει άγνωστο ακόμα αν αμφότεροι θα μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα για την υποβολή μηνύσεων.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τσοπάνης

    Ωραία χώρα.. Ωραίο κόμμα, ωραίοι άνθρωπο.. Και αναρωτιομαστε…τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε!!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis