Home design

Τέλος ο Νίκος Γεωργιάδης από τον πάγκο του Διομήδη

Οι «Λύκοι» ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας λόγω της παράλληλης ενασχόλησής του με την Εθνική.

Τη λύση της συνεργασίας τους, μετά από κοινή απόφαση, επέλεξαν η Διοίκηση του Διομήδη Άργους και ο τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Eξ’ αρχής το εγχείρημα ήταν δύσκολο, λόγω της παράλληλης ενασχόλησης με την Εθνική Εφήβων και τις υποχρεώσεις που υπήρχαν, σε συνδυασμό με τις ανάγκες του Συλλόγου για τη δημιουργία μιας εντελώς νέας ομάδας. Οι υποχρεώσεις με την εθνική θα ενταθούν, λόγω και της ανάληψης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, οπότε η λύση της συνεργασίας ήταν πλέον μονόδρομος».

Ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε σχολιάζοντας το τέλος της συνεργασίας: «Κρατάω ότι στο Άργος γνώρισα ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και παθιάζονται με το Σύλλογο. Αποχωρώ ως φίλος και έτσι θα ήθελα να με θυμούνται οι άνθρωποι του Διομήδη».

Από την πλευρά της η Διοίκηση του Διομήδη εύχεται από καρδιάς καλή συνέχεια στην προπονητική καριέρα του Νίκου Γεωργιάδη και ευόδωση των στόχων του με την Εθνική Εφήβων.

Ταυτόχρονα ανακοινώνει πως χρέη Υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο Αντρέας Βασιλόπουλος.

Σχόλια

Exit mobile version