home design 800x400

Ναύπλιο: Γκρίνια στην εστίαση – Δεν τηρούν όλοι τα μέτρα;

Αθέμιτος ανταγωνισμός και αντιπαραθέσεις μεταξύ ιδιοκτητών εστιατορίων και καφέ – Ο Σύλλογος Εστίασης σε ρόλο μεσάζοντα για επίλυση διαφορών.

Δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα για κορωνοϊό και κάπνισμα από όλα τα καταστήματα στο Ναύπλιο. Αυτό αφήνει να εννοηθεί ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι», κάνοντας λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό που φέρνει γκρίνια και αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων της πόλης, με αποτέλεσμα ο σύλλογος, σε ρόλο μεσάζοντα για επίλυση διαφορών, να πρέπει να παρεμβαίνει για τα αυτονόητα.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του προς τα μέλη του:

«Αγαπητά μέλη, όπως γνωρίζετε εδώ και δύο εβδομάδες ισχύουν νέα πιλοτικά μέτρα για τους κλειστούς χώρους των καταστημάτων.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας υπενθυμίσουμε ότι:

  • Οι πελάτες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Ανήλικοι 12-17 ετών προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος rapid-test έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους και Ανήλικοι 4-11 ετών με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self-test έως 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους.
  • Όπως ήδη γνωρίζετε ο αντικαπνιστικός νόμος είναι σε ισχύ.

Η μη τήρηση των ανωτέρω οδηγεί σε αθέμιτο ανταγωνισμό, με συνέπεια τη δημιουργία αντιπαραθέσεων μεταξύ των μελών, φέρνοντας το Σύλλογο στη δύσκολη θέση να παρεμβαίνει για τα αυτονόητα».

Σχόλια

Exit mobile version