home design

Ναύπλιο: Ξεκίνησε η πεζοπορία της Μαρίας

Στόχος είναι να προβληθεί ο αγώνας του παιδιού με καρκίνο και της οικογένειάς του (παρακολουθήστε ζωντανά την διαδρομή)

Ξεκίνησε από την πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου η Μαρία Κωνσταντάκη με στόχο να προβάλει τον αγώνα του παιδιού με καρκίνο και της οικογένειάς του. Η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός θα περπατήσει από το Ναύπλιο μέχρι την Πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα. Για πέντε μέρες, από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου 2021, θα περπατάει 42 χλμ την ημέρα, με τη Φλόγα στην καρδιά αλλά και στα πόδια της. Συνολικά 210 χλμ.

Το αυτοκινούμενο της Μαρίας Κωνσταντάκη

Τα σημαντικότερα σημεία από τα οποία θα περάσει περπατώντας η Μαρία Κωνσταντάκη είναι το Άργος, οι Μυκήνες, η Νεμέα, η Αρχαία Κόρινθος, τα Μέγαρα, η Ελευσίνα, η Κινέτα, ο Πειραιάς και το Φάληρο, με τελικό προορισμό το κέντρο της Αθήνας.

Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλ. ασθένειες “Η ΦΛΟΓΑ”. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, για αυτήν την πρωτοβουλία, μεταξύ άλλων ο Σύλλογος: «Στόχος, να φωτίσει τον σκληρό Μαραθώνιο που καλείται κάθε οικογένεια της Φλόγας να διανύσει για να κερδίσει τη ζωή και την υγεία του παιδιού της, γιατί όταν ένα παιδί νοσεί από καρκίνο, νοσεί όλη η οικογένεια.

Μαρία Κωνσταντάκη

…Τυχαία, ο δρόμος της Μαρίας, συμπίπτει με τα 19α γενέθλια του πρώτου ξενώνα της Φλόγας. 21 Οκτωβρίου 2002 μπήκε για φιλοξενία το πρώτο παιδί στον πρώτο ξενώνα της Φλόγας».

Ακολουθήστε την διαδρομή της Μαρίας ζωντανά: https://bluelane.io/9TIZWu

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version