home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeaturedFirst Featured

ΔΕΥΑΝ: Ρύθμιση για χρέος 4.902.676,60€ στη ΔΕΗ

Θα πληρωθεί σε 48 δόσεις με εγγυητή τον Δήμο Ναυπλιέων - Έληξε η προηγούμενη ρύθμιση και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης πρέπει άμεσα να προβεί σε νέα

Σε κατεπείγουσα συνεδρίασή της η ΔΕΥΑ Ναυπλίου αποφάσισε να κάνει ρύθμιση με τη ΔΕΗ για την οφειλή των 4.902.676,60 ευρώ που υπάρχει, αφού έληξε η προηγούμενη ρύθμιση που υπήρχε.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου Χρήστο Μαστορίκο «δεδομένου του μεγάλου ύψους οφειλής της επιχείρησης για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ το οποίο ανέρχεται σε 4.902.676,60€ και αφού η προηγούμενη ρύθμιση έχει λήξει, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. πρέπει άμεσα να προβεί σε νέα ρύθμιση του χρέους προς τη ΔΕΗ».

Η πρόταση του κου Μαστορίκου που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ είναι να γίνει διακανονισμός σε 48 δόσεις, χωρίς προκαταβολή, με εγγυητή τον Δήμο Ναυπλιέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την ομόφωνη απόφαση εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Καχριμάνη να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες της ρύθμισης αυτής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

2 Σχόλια

  1. Χαχαχαχαχα 5.000.000 ευρώ χρέη η δευανκ και 7.000.0000 ευρώ η δευαρμ 12.000.000 ευρώ διακανονισμός η ΔΕΗ, αν χρωσταγες εσύ φουκαρα επαγγελματία στο μαγαζάκι σου 3,με 5 Χιλ. Ευρώ θα στο κλεινανε, και θα ήσουν στο δρόμο, φανταστείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ χρωστιυςν στη ΔΕΗ αλλες δευα και διδιοι οργανισμοί, μετά αναρωτιομαστε, γιατί χρεωκοπησε η ΔΕΗ κ η χώρα, αλήθεια να ρωτήσουμε τους οιδημονες οικονομολόγος των δευα, για να χρωστάτε εκατομμύρια ευρώ στη ΔΕΗ θα χρωστάτε κ εφξα κ προμηθευτές, και πόσα χρόνια πριν υπήρχε το χρέος;; και η αντιπολίτευση τι κάνει ρε παιδιά; με τι ασχολείται, ακούμε για εκατομμύρια χρέη από δημόσιους οργανισμούς προς στο δημόσιο και αναρωτιομαστε, τι ψηφίζετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Η λέξη εθνική ξευτιλα θα είναι η πιο Γλυκεια λέξη που θα σας χαρακτήριζε…..

  2. Ένας ανώνυμος κουκουλοφόρος σαν εσένα δεν έχει κανένα δικαίωμα σε δημόσιο λόγο. Ό,τι κι αν πεις, γυρίζει εναντίον σου σαν λάσπη στον ανεμιστήρα που έχεις στρέψει στο πρόσωπό σου.
    Βγάλε την κουκούλα, φόρα τα καλά σου, βάλε ονοματεπώνυμο κι έλα να κουβεντιάσεις υπεύθυνα, πολιτισμένα. Γελοίε!

Διαβάστε ακόμα

Back to top button