home design

Μαρία Σαρίδη: Γιατί υπέβαλε παραίτηση από διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

Σπαζοκεφαλιά η αντικατάστασή της για τον Θάνο Πλεύρη, καθώς έχει παράγει σημαντικό έργο μέχρι τώρα από αυτή τη θέση.

Μετά την παραίτηση του Ναυπλιώτη Χρήστου Αντωνόπουλου από το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών λόγω ασυμβίβαστου, μία ακόμα παραίτηση έχει υποβληθεί και εκκρεμεί η αποδοχή της. Ο λόγος για τη Μαρία Σαρίδη, διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομέιου Αργολίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μαρία Σαρίδη έχει ήδη υποβάλλει εδώ και καιρό παραίτηση από τη θέση της διοικήτριας στο ΓΝ Αργολίδας λόγω του ότι έχει πάρει θέση επίκουρης καθηγήτριας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μετά την απόκτηση του διδακτορικού της. Άρα και σε αυτή την περίπτωση έχει δημιουργηθεί ασυμβίβαστο.

Μένει αυτή να γίνει αποδεκτή από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, κάτι που λογικά αναμένεται να συμβεί προσεχώς. Ωστόσο η αντικατάστασή της είναι σπαζοκεφαλιά για τους αρμόδιους, διότι ήδη έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για τον διάδοχό της.

Άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της και κατά πόσο θα φανεί αντάξιός της, καθώς το έργο που αφήνει στη μέχρι τώρα θητεία της στο νοσοκομείο Αργολίδας, είναι πολύπλευρο και σημαντικό, εν καιρώ πανδημίας.

Ευχαριστήρια μηνύματα

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα αναφορικά με την αντικατάστασή της, ευχαριστήρια μηνύματα για τη μέχρι τώρα θητεία της στη διοίκηση του νοσοκομείου φτάνουν ήδη στο προφίλ της στο facebook από συναφέλφους γιατρούς και αυτοδιοικητικούς.

Μεταξύ αυτών ο γιατρός Γιώργος Δωροβίνης και ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version