Home design

Ο Δ. Καμπόσος έκανε τον υπουργό “ακροατή” του

Σόου του δημάρχου Άργους – Μυκηνών στην Θεσσαλονίκη, για να μην διακόψει την ομιλία του

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ο Δ. Καμπόσος έκανε τον υπουργό “ακροατή” του

Στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη  παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος έθεσε  ζητήματα τα οποία απασχολούν τον Δήμο του γενικεύοντάς τα και αναγάγοντάς τα σε όλοι την Πελοπόννησο.

Όπως ανέφερε οι δήμαρχοι της περιφέρειάς του αγωνίζονται και διεκδικούν «ισχυρότερους Δήμους και για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για τους πολίτες». Μάλιστα ζήτησε να δοθεί η αξιοπρέπεια πίσω στους δήμους και να πάψει η Περιφέρεια να τους επιβάλει το τι θα κάνουν.

Ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, στην Θεσσαλονίκη,

Όμως για να χωρέσουν χρονικά όσα ήθελε να πει, υπερέβη τον χρόνο για τους ομιλητές. Ακολούθησε μια γαργαλιστική απάντηση του κ. Καμπόσου προς τον διευθύνοντα την διαδικασία (Δημήτρη… ;).

Προεδρεύων: …τελείωνε Δημήτρη.

Δ.Καμπόσος: “Θα τελειώσω ρε Δημήτρη. Βλέπεις με τι προσοχή με παρακολουθεί ο Υπουργός. Μπορώ να του κόψω εγώ αυτή την στιγμή το δικαίωμα να με ακούσει; Που θέλει να με ακούσει ενώ τους τρεις προηγούμενους (σ.σ. ομιλητές) δεν τους άκουσε”!

Ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, στην Θεσσαλονίκη,

Άλαλος ο υπουργός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 15,20` προς το τέλος του παρακάτω βίντεο:

Σχόλια

Exit mobile version