home design 800x400
home design 1170Χ320

Πύργος: Γιαγιά πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της

Και οι δύο θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, για διαφορετικούς λόγους.
Συμμορία διέπρατε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην Αργολίδα

Με αεροβόλο όπλο τραυμάτισε τον ληστή της, ηλικιωμένη γυναίκα στην Ηλεία. Ο δράστης μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της γιαγιάς και ασκώντας της σωματική βία κατάφερε να αποσπάσει αντικείμενα και την τσάντα της. Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σε βάρος της ηλικιωμένης σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά του ληστή της!

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο άνδρας μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε
διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis