ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΒάλε Αγγελία ΈΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗΓίνε Συνδρομητής

Ναύπλιο: Ο Δήμος, τα αδέσποτα και ο …Πυθαγόρας

Το μήνυμα του Δήμου Ναυπλιέων για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σήμερα 4 Οκτωβρίου. Μια ημέρα καθαρά αφιερωμένη σε όλα τα ζώα του πλανήτη. Είναι μια μέρα για να μας θυμίζει την ανάγκη του σεβασμού απέναντι στα ζώα, ως ύψιστο δείγμα πολιτισμού. Αυτό αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμος Ναυπλιέων. Και συνεχίζει:

«Σεβόμαστε την ύπαρξή τους και θυμόμαστε πως είμαστε κομμάτια της ίδιας αλυσίδας.

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την ανάγκη ευαισθητοποίησης και ανάληψης δράσεων για την προάσπιση και προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.

Διαφήμιση

Ως Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχουμε ενεργά στη φροντίδα και επιδιώκουμε την προστασία τους μέσα από τη διασφάλιση της ευζωΐας των αδέσποτων ζώων. Καθημερινά προσπαθούμε για την ομαλή συνύπαρξη, την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προωθώντας παράλληλα την υιοθεσία τους, ώστε να βρουν το μόνιμο τους σπίτι.

Τα ζώα είναι ο σύνδεσμός μας με τη φύση. Όσοι έχουμε ζώα συντροφιάς γνωρίζουμε πως μας δίνουν με την αγάπη τους την ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Διαφήμιση

Όπως είχε πει ο μεγάλος Έλληνας Φιλόσοφος Πυθαγόρας “Τα ζώα μοιράζονται με εμάς το προνόμιο να έχουν ψυχή”».

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

newsletter banner anagnostis