home design 800x400

Στη βιτρίνα η λιμνοθάλασσα Βιβαρίου

Μέχρι πότε θα δέχεται προσφορές η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την εκμίσθωση εκμετάλλευσής της.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στη βιτρίνα η λιμνοθάλασσα Βιβαρίου

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας προκηρύσσει πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημόσιου Ιχθυοτροφείου-Λιμνοθάλασσα «Βιβάρι», του Τοπικού Διαμερίσματος Δρεπάνου της Δημοτικής Ενότητας Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με τις εγκαταστάσεις αυτού (αλιευτικές, κτιριακές, λοιπά έργα και υποδομές) και τα παρατήματά του με σκοπό την αλιευτική εκμετάλλευσή του.

Στην περίπτωση που ενδιαφερόμενοι είναι ιδιώτες ή Νομικά πρόσωπα και ο πλειοδοτικός διαγωνισμός καταλήξει σε έναν από αυτούς ισχύει το χρονικό διάστημα εκμίσθωσης των 8 ετών με καταληκτική ημερομηνία την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου 2030.

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι Αλιευτικοί Συνεταιρισμοί είναι περισσότεροι του ενός τότε η εκμίσθωση ισχύει για 8 έτη με καταληκτική ημερομηνία την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου 2030.

Στην περίπτωση που ενδιαφερόμενος είναι ένας αλιευτικός Συνεταιρισμός η εκμίσθωση γίνεται απευθείας σε αυτόν, χωρίς να προχωρήσει η πλειοδοτική διαδικασία, έχει ισχύ για πέντε 5 έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης Μίσθωσης και λήγει την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου 2027.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η 29 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 μ.μ, ενώ μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς.

Η διενέργεια του διαγωνισμού και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 01/10/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ από την αρμόδια Επιτροπή στα γραφεία της ΔΑΟΚ ΠΕ Αργολίδας.

Σχόλια

Exit mobile version