home design 800x400

Η Ερμιόνη πενθεί για τον Γιώργο Νοταρά

Κοσμοπολίτης, θαλασσοπόρος και πλοιοκτήτης εξέφραζε με το Ερμιονίτικο ταπεραμέντο και τον λόγο του την αγάπη για την κοινωνία.

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Η Ερμιόνη πενθεί για τον Γιώργο Νοταρά

Θλίψη επικρατεί στην Ερμιόνη για το θάνατο του Γιώργου Νοταρά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Ήταν δωρητής έργων και ενεργός πολίτης με τη συμμετοχή του σε συλλογικούς φορείς και δράσεις του τόπου. Διατηρούσε το προσωπικό ιστολόγιο «Ο Αλιβάνιστος» (oalivanistos.blogspot.com) στο οποίο την τελευταία του ανάρτηση είχε κάνει πριν από λίγο καιρό, στις 2 Σεπτεμβρίου.

«Ο αείμνηστος Γεώργιος Νοταράς πολυταξιδεμένος και κοσμοπολίτης, θαλασσοπόρος και πλοιοκτήτης εξέφραζε με το Ερμιονίτικο ταπεραμέντο και τον λόγο του την αγάπη για την κοινωνία, την Ερμιόνη και τους συμπολίτες μας» αναφέρει μεταξύ άλλων για τον εκλιπόντα ο πρόεδρος της Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώσης.

Το αντίο από την κοινότητα Ερμιόνης

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώσης:

«Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Ερμιόνης και εγώ ως Πρόεδρος της Κοινότητας φίλος, εξάδελφος και κουμπάρος εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αξιόλογη οικογένεια του Γεωργίου Νοταρά που έφυγε από κοντά μας πλήρης ημερών.

Ο αείμνηστος Γεώργιος Νοταράς πολυταξιδεμένος και κοσμοπολίτης, θαλασσοπόρος και πλοιοκτήτης εξέφραζε με το Ερμιονίτικο ταπεραμέντο και τον λόγο του την αγάπη για την κοινωνία, την Ερμιόνη και τους συμπολίτες μας.
Δωρητής έργων και ενεργός πολίτης με τη συμμετοχή του σε συλλογικούς φορείς και δράσεις του τόπου μας, αρκετές φορές με τις απόψεις, τις θέσεις και την αγάπη για την πατρίδα του υπήρξε αιρετικός αλλά πάντα φίλος του διαλόγου.

Τον αποχαιρετούμε με τον σεβασμό που αρμόζει καταγράφοντας τη μνήμη του στη καρδιά μας.

Προσωπικά παρά τις διαφορές των απόψεων μας σε πολλά θέματα σημειώνω και θα ενθυμούμαι την τελευταία αποστροφή του λόγου του στο δημοσίευμα του της 26/8/2021στην προσωπική του ιστοσελίδα “Ο Αλιβάνιστος”».

Το μήνυμα του δημάρχου

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του ευπατρίδη Ερμιονίτη Γεωργίου Νοτταρά, που έφυγε απρόσμενα χθες από τη ζωή.

Ο Γεώργιος Νοταράς, εκτός από δυναμικός και ασυμβίβαστος, υπήρξε μια δραστήρια προσωπικότητα που ασχολήθηκε ενεργά με τα τοπικά πολιτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος

Για τον θάνατο του Γεωργίου Νοταρά ο Ερμιονικός Σύνδεσμος αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμιονικού Συνδέσμου, με την αναγγελία της εκδημίας του αγαπητού συμπολίτη μας, ενός εκ των παλαιοτέρων μελών του Συνδέσμου, που διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΟΤΑΡΑ εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗΣ – Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΣΑΪΑΣ – ΤΑ ΜΕΛΗ»

Το ΙΛΜΕ

Το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με την αναγγελία του θανάτου του προσφιλούς μας συμπολίτη Γεωργίου Νοταρά, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΛΜΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο αείμνηστος Γεώργιος Νοταράς υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΙΛΜΕ με ενδιαφέρον πάντα για την πορεία και τις δράσεις του.

Πολυταξιδεμένος και πολύπειρος, φιλόπατρις και δωρητής στην Κοινότητα Ερμιόνης, φωνή δυνατή και ελεύθερη. Ο Θεός να τον αναπαύσει».

Σχόλια

Exit mobile version