Home design

Το νέο βιβλίο του Θόδωρου Καλλιάνου παρουσιάζεται στο Ναύπλιο

Το βιβλὶο «Χωρίς πυξίδα ; 30+ βήματα για την Ευρώπη» του Οικονομολόγου Θεοδώρου Καλλιάνου, Επισκέπτη Καθηγητού στό Πανεπιστήμιο της Βόννης παρουσιάζεται σε ανοικτή εκδήλωση διαλόγου την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 ακριβώς στο Ναύπλιο.

Ο Α´Αντιπρὸεδρος & Προέδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτας Κακλαμάνης θα χαιρετίσει την εκδήλωση (παρουσίαση- διάλογος) που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο και με τη υποστήριξη της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου στο Ναύπλιο, οδός Σιδηράς Μεραρχίας 23.

Μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται ο Καθηγητής κ. Γιάννης Μανιάτης, πρώην Βουλευτής καί υπουργός, ο Καθηγητής κ.Κ.ΓΕ. Αθανασόπουλος, η Εκπαιδευτικός κα Μαρίνα Σταματοπούλου Διευθύντρια Σχολείου στο Δρέπανο και μέλους του ευρωπαικού δικτύου Teachers4Europe και ο συγγραφέας κ.Θεόδωρος Καλλιάνος.

Ο συντονισμός παρουσίασης των ομιλητών θα γίνει από την κα Ελένη Καραλή, Διεύθυνση Αποδήμου Ελληνισμού τής ΕΡΤ.

Οι συνδιοργανωτές δηλαδή το Κέντρο Επιμόρφωσης Μελετών Έρευνας και Ανάπτυξης (Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία, οδός Ιμβρου 6, 11257 Αθήναι, έτος ιδρύσεως 1995) σε συνεργασία μέ τον Δήμο Ναυπλιέων Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ θεωρούν ότι με αφορμή τήν παρουσὶαση του βιωματικού και γραμμένου σε τὲσσερις γλώσσες βιβλίου του Θεόδωρου Καλλιὰνου θα δοθεί η ευκαιρία για διάλογο, προβληματισμό και συζήτηση με τη συμμετοχή πολιτών. Με τον τρόπο αυτόν θα δωθεὶ η δυνατότητα στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση να μοιραστούν τις ιδέες τους και να συμβάλουν έτσι στη διαμόρφωση του κοινού μας μεταβαλλόμενου μέλλοντος στην Ευρώπη

Υπεύθυνος ΚΕΜΕΑΝ Καθ.Κωνσταντίνος ΓΕ.Αθανασόπουλος τηλ: 6944626140

Λόγω μὲτρων κατά του COVID-19 ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σχόλια

Exit mobile version