Ναύπλιο: Απέκτησε παρέα το στρώμα του νοσοκομείου

Το παρατημένο στρώμα από το Σάββατο δεν θα νοιώθει πια μοναξιά...

Το στρώμα του νοσοκομείου δεν θα νοιώθει πια μόνο του, καθώς απέκτησε …παρέα! Ένα μαξιλάρι, μία κούκλα και ένα χαλί ολοκληρώνουν το ιδιότυπο αυτό ντεκόρ στο Ναύπλιο, για το οποίο ο Δήμος προχθές έδινε συμβουλές σε δημότη μέσω facebook.

Και ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν έχουν αναζητηθεί οι δράστες και αν έχουν επιβληθεί πρόστιμα, όπως ορίζει ο κανονισμός καθαριότητας, κάποια από τα ογκώδη αντικείμενα παραμένουν στη θέση τους και παράλληλα, έρχονται και …ενισχύσεις, σε σκουπίδια.

Φώτο: anagnostis

Όπως ανέφερε πριν δυο μέρες ο Δημος Ναυπλιέων σε σελίδα που διαχειρίζεται στο facebook: «Σάββατο βράδυ ο συμπολίτης μας αποφάσισε να αλλάξει στρώμα και κάποια έπιπλα! Έτσι θεώρησε σωστό να “στολίσει” την γωνία του νοσοκομείου μας… Θα μπορούσε να γίνει σίγουρα με ένα διαφορετικό τρόπο. Δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουν νοοτροπίες που μας προσβάλουν».

Κάποια από τα έπιπλα φαίνεται πως μαζεύτηκαν, όμως το χαρακτηριστικό άσπρο στρώμα με τα παρελκόμενα που προστέθηκαν στην αρχική σύνθεση, συνεχίζουν να …στολίζουν τη γωνιά του νοσοκομείου Ναυπλίου και τείνουν να γίνουν αξιοθέατο, δίνοντας έτσι μία άλλη αίσθηση σε αθενείς, συνοδούς, περαστικούς και επισκέπτες.

Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis