Πάτρα: Άρπαξαν από το λογαριασμό ηλικιωμένης με άνοια 330.000 ευρώ

Θύμα εξαπάτησης από συγγενείς έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, από τον τραπεζικό λογαριασμό της οποίας «έκαναν φτερά» 330.000 ευρώ.

Θύμα εξαπάτησης από συγγενείς της φέρεται πως έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, από τον τραπεζικό λογαριασμό της οποίας «έκαναν φτερά» 330.000 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δυόμισι περίπου χρόνια, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα πείστηκε να βάλει συνδικαιούχο στον τραπεζικό της λογαριασμό, ένα συγγενικό της ζευγάρι.

Όπως σημειώνεται στην τοπική εφημερίδα «Γνώμη» , η ηλικιωμένη που πάσχει από άνοια και είναι μόνη στη ζωή, καθώς έχει χάσει τον σύζυγό της, ενώ δεν έχει παιδιά και αδέλφια, αποδέχτηκε την πρόταση των συγγενών που προέβαλαν ως δικαιολογία, ότι θα τη βοηθούσαν να διαχειριστεί τα οικονομικά της, αφού η ίδια αδυνατούσε.

Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι κατάφερε να αποσπάσει από την ηλικιωμένη το ποσό των 330.000 ευρώ από τον λογαριασμό της. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Γνώμη» για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία που βρίσκεται στην αναζήτηση των δραστών.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis