home design 800x400

Πελοπόννησος: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε τρεις νομούς

Εφτά άτομα συνελήφθησαν σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Μπαράζ συλλήψεων χθες Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου σε τρεις νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου για κατοχή ναρκωτικών. Συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, στην Κορινθία: Συνελήφθη, το απόγευμα, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -15,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης το απόγευμα, στην Κόρινθο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, αντίστοιχα, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Στην Λακωνία: Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Στη Μεσσηνία: Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -52- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) Βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών Καλαμάτας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστεία, μία (1) απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και μία (1) απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή. 

Επίσης το πρωί, συνελήφθησαν σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 28χρονη και 42χρονος, γιατί κατείχαν -4- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κάνναβης, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Τέλος, στην Καλαμάτα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σχόλια

Exit mobile version