home design

Λιγνάδης – Φιλιππίδης: Πώς τα περνούν στις φυλακές Τρίπολης – Οι σχέσεις με τους συγκρατούμενούς τους

Ποια είναι η στάση που έχουν κρατήσει οι δύο θεατράνθρωποι στη φυλακή - Μεγάλες διαφορές στη συμπεριφορά των δύο (Βίντεο).

Στις φυλακές Τρίπολης και μάλιστα στον ίδιο θάλαμο βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι δύο θεατράνθρωποι που κατηγορούνται για βαρύτατα εγκλήματα είναι μαζί με άλλα 18 άτομα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης φαίνεται να έχει προσαρμοστεί περισσότερο από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος είναι πολύ πιο μοναχικός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Διαφορές στη συμπεριφορά Λιγνάδη – Φιλιππίδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι περισσότερο κοινωνικός, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών, δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο.

«Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής».

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version