home design

Τρίπολη: Ψάχνουν να βρουν από τι πέθανε ο 15χρονος – Είχε κάνει το εμβόλιο

Ο έφηβος είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, χωρίς να έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. «Ξεσπά» η ξαδέρφη του.

Θλίψη και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος ενός 15χρονου από το χωριό Μαντέικα της Αρκαδίας, κοντά στην Τρίπολη. Ο έφηβος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο.

Το παιδί που είναι από φτωχή και πολύτεκνη οικογένεια, είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού την Παρασκευή το μεσημέρι με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer, ενώ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας προηγουμένως. Αυτό ήταν αρκετό για να γεννήσει διάφορα σενάρια από αντιεμβολιαστές, χωρίς καν να έχει γίνει ακόμα νεκροψία – νεκροτομή, και ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να πέσει φως στα αίτια του τραγικού θανάτου.

Από τους αστυνομικούς φέρεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Ούτε όμως έχει γίνει γνωστό εάν και κατά πόσο ο θάνατος του έχει κάποια σχέση με τον εμβολιασμό του, καθώς εκκρεμεί το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Υποθέσεις από τη ξαδέρφη του

Η ξαδέρφη του άτυχου παιδιού με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσπά και κάνει υποθέσεις, χωρίς ακόμα να έχει βγει το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του:

«Εχτές τα ξημερώματα. Έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας ότι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον Κορωνοϊό. Και ο ξαδερφούλης μου. Έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια, να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στης καρδίες μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version