home design 800x400

Γήπεδο Δρεπάνου: Ο αέρας σήκωσε τον πάγκο

Τα πάνω κάτω στο ανακαινισμένο γήπεδο του χωριού. Ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς εκεί κοντά και έτσι δεν είχαμε τραυματισμούς.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Γήπεδο Δρεπάνου: Ο αέρας σήκωσε τον πάγκο

Μπροστά σε ένα απρόοπτο βρέθηκαν τα συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων στο γήπεδο του Δρεπάνου όταν πήγαν για να σηκώσουν έναν πάγκο που βρέθηκε ανάσκελα με το πρώτο αεράκι. Δεν πέρασαν παρά μόνο τεσσερισήμισι μήνες από την επισκευή – καλλωπισμό των χώρων του γηπέδου από τον ΔΟΠΠΑΤ και άρχισε η κατάρρευση, λόγω καιρικών συνθηκών.

Στις 23 Απριλίου ανακοινωνόταν ότι ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια του γηπέδου, οι χώροι υγιεινής εντός αυτών, οι χώροι υγιεινής για τους φιλάθλους, βάφτηκαν οι κεντρικές είσοδοι του γηπέδου και επισκευάστηκαν ή κατασκευάστηκαν από την αρχή οι πάγκοι των ομάδων και βάφτηκαν και ασφαλίστηκαν τα πίλαρ των προβολέων. Επίσης στρώθηκε ο χώρος πίσω από τα τέρματα του γηπέδου που είχε χαλίκι και πλέον δεν υπάρχει πιθανός κίνδυνος για κάποιον τραυματισμό αθλητή». Όμως απ’ ότι φαίνεται υπολόγιζαν χωρίς τον απειλητικό άνεμο, ο οποίος σήκωσε τον πάγκο και τον έριξε κάτω.

Ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς εκεί κοντά την ώρα του συμβάντος και έτσι δεν είχαμε τραυματισμούς.

ξεκόλλησε από την βάση του

Σχόλια

Exit mobile version