home design 800x400

Ναύπλιο: Νέα ταλαιπωρία για όσους έχουν άδεια διέλευσης στην Αμαλίας

Θα πρέπει να τηλεφωνείτε στο δημαρχείο για νέα ενεργοποίηση της κάρτας σας

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους κατόχους άδειας διέλευσης με τα αυτοκίνητά τους από την λεωφόρο Αμαλίας, αφού από τη Δευτέρα θα πρέπει να τηλεφωνούν στο δημαρχείο Ναυπλίου για να ενημερώνονται πώς θα ενεργοποιήσουν εξ αρχής τις κάρτες που χρησιμοποιούν για να ανοίγει η μπάρα.

Από τον δήμο ανακοινώθηκε ότι «Μετά τον βανδαλισμό που υπέστη η μπάρα που βρίσκεται τοποθετημένη στην οδό Αμαλίας, καταστράφηκαν αρκετοί μηχανισμοί υποστήριξης με έναν εξ’ αυτών να είναι και ο καρταναγνώστης».

Και επισημαίνεται: «Με την αντικατάσταση του θα πρέπει να περαστούν εκ νέου οι κάρτες διέλευσης που έχουν προμηθευτεί οι πολίτες για να μπορούν να διέλθουν από την οδό Αμαλίας.

Καλούμε τους κατόχους καρτών διέλευσης από την οδό Αμαλίας, λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2752 3 60901, από την Δευτέρα 13/9 και κάθε μέρα από τις 08.00 π.μ. έως και τις 14.00 ώστε να ενημερωθούν για το πως θα ενεργοποιηθούν και πάλι οι κάρτες τους».

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Ναύπλιος

    Κάποτε θα πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με το κυκλοφοριακό μπάχαλο αυτής της πόλης.Δεν είναι δυνατόν ,παρά τις μπάρες που στην ουσία δεν εξυπηρετούν ούτε διευκολύνουν την κίνηση στο ιστορικό κέντρο ,να υπάρχει αυτή η κυκλοφοριακή αναρχία παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις της δημοτικής αρχής περί διευκολύνσεων των μονίμων κατοίκων.Ισως παρά τις αντιδράσεις των καταστηματαρχών θα πρέπει να υπάρξει περιορισμός της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στο ιστορικό κέντρο με κανόνες.Να ένα καλό θέμα που θα μπορούσε να αναδείξει μια δημοσιογραφική έρευνα.Αναμένουμε…

  2. Ναύπλιος

    Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι σε τι χρησιμεύει η πολύπαθη μπάρα.Το κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ιστορικό κέντρο, ιδιαίτερα όταν έχει κόσμο, είναι γεγονός. Η ταλαιπωρία των μόνιμων κατοίκων απερίγραπτη.Οι θέσεις πάρκινκ λιγοστές αν όχι ανύπαρκτες, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις της δημοτικής αρχής.Λύσεις υπάρχουν (π.χ η περιορισμένη κυκλοφορία στο ιστορικό κέντρο) βούληση δεν υπάρχει ή συμφέροντα, που αντιδρούν….Σάς προτείνω μια δημοσιογραφική έρευνα για την ανάδειξη του προβλήματος.Επιτέλους εκτός του τουρισμού υπάρχουν και κάτοικοι αυτής της πόλης οι οποίοι θέλουν να ζήσουν και να κυκλοφορήσουν στην Πόλη τους….

Exit mobile version