home design

Ναύπλιο: Προσοχή! Άναψαν τα φανάρια στις διασταυρώσεις της Αγίου Ανδριανού με Μεσολογγίου και Χαριλάου Τρικούπη

Οι οδηγοί πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα μέχρι να συνηθίσουν τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκαν από σήμερα το μεσημέρι τα φανάρια στις διασταυρώσεις της Αγίου Ανδριανού με τη Μεσολογγίου και τη Χαριλάου Τρικούπη στο Ναύπλιο. Οι φωτεινοί σηματοδότες που τοποθετήθηκαν πρόσφατα, άναψαν αφού ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις και η ρευματοδότησή τους.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς, ειδικά τους ντόπιους. Τις πρώτες μέρες πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα μέχρι να αντιληφθούν και να συνηθίσουν την ύπαρξή τους.

Χρειάστηκαν αρκετά τροχαία ατυχήματα και αποτυχημένες παρεμβάσεις, ώστε ο Δήμος Ναυπλιέων να πάρει πιο δραστικά μέτρα, αποφασίζοντας να βάλει φανάρια, ελπίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα δωθεί οριστική λύση στην ρύθμιση της κυκλοφορίας στις δύο αυτές πολυσύχναστες και επικίνδυνες όπως αποδείχθηκαν διασταυρώσεις του Ναυπλίου.

Το έργο, εκτός από την τοποθέτηση των φωτεινών σηματοδοτών, περιελάμβανε τη διαμόρφωση των δύο κόμβων. Έχει γίνει οριοθέτηση λωρίδων σε κάθε πρόσβαση, διαμόρφωση πεζοδρομίων, διαπλάτυνση των πεζοδρομίων όπου είναι αναγκαίο, διαγραμμίσεις οδοστρώματος και διαβάσεων πεζών, καθώς και ειδική εσοχή για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης.

«Με την φωτεινή σηματοδότηση των συγκεκριμένων διασταυρώσεων, βελτιώνεται και γίνεται ασφαλέστερη η διέλευση των πεζών και των οχημάτων, δεδομένου ότι το σημείο ήταν πολύ επικίνδυνο για τροχαία ατυχήματα», αναφέρει ο Δήμος Ναυπλιέων, την πρώτη μέρα λειτουργίας των φαναριών στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδριανού με Μεσολογγίου και Χαριλάου Τρικούπη.

Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version