home design

Αμαλιάδα: Βίαιοι, ένοπλοι και εχθροί του περιβάλλοντος

Συνελήφθη φυγόποινος με δύο καταδίκες. Οι ίδιοι αστυνομικοί έπιασαν ακόμη έναν, που κατηγορείται για παράβαση του Δασικού Κώδικα.

Ζόρικος, ένοπλος και… εχθρός του περιβάλλοντος φαίνεται πως ήταν ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις!

Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί δυο φορές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας, την πρώτη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων και τη δεύτερη για παράβαση του Δασικού Κώδικα. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, καθώς του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και δυο μηνών.

Στην ίδια περιοχή και από τους ίδιους αστυνομικούς συνελήφθη και άλλος ένας φυγόποινος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας δασών και του Δασικού Κώδικα, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 μηνών και χρηματική ποινή 2.300 ευρώ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version