home design

Νέοι αντιδήμαρχοι στον δήμο Επιδαύρου

Επανέρχεται ο Ηλίας Μαργιώλας - "Νεοφώτιστος" ο Δημήτρης Ρώτας

Αλλαγή φρουράς στο δήμο Επιδαύρου και ειδικότερα στους αντιδημάρχους, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης μέσω των κοινωνικών δικτύων. Συγκεκριμένα επανέρχεται, ως άμισθος αντιδήμαρχος ο Ηλίας Μαργιόλας, ενώ τη θέση της Βαγγελίτσας Σμυρλή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ρώτας.

«Μετά από δύο χρόνια καθημερινής και αδιάλειπτης παρουσίας η Vagelitsa Smirli σήμερα έδωσε τη θέση του αντιδημαρχου στον Δημήτριος Ρωτας!!», έγραψε ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης και συνέχισε σημειώνοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω την Βαγγελιτσα για όλη την μέχρι τώρα βοήθεια στη διαχείριση του Δήμου μας και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που της ανατέθηκαν ως εντεταλμενης συμβούλου!Ο Δημήτρης είναι ένα άνθρωπος με μεγάλη και πολυδιάστατη προσφορά στον τόπο μας!

Η θέση του αντιδημαρχου θα δικαιώσει σίγουρα την επιλογή των δημοτών στο πρόσωπο του αλλα και τη διαχρονική κοινωνική του παρουσία. Καλή αρχή φίλε και συνεργάτη Δημήτρη!Τέλος καλή θητεία και στον Ηλίας Μαργιόλας που επανέρχεται ως ΑΜΙΣΘΟΣ αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες που γνωρίζει πολύ καλά και χειρίζεται τα τελευταία δύο χρόνια με μεγάλη επιτυχία!

Συνεχίζουμε…», καταλήγει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version