home design

Ναύπλιο: Ισοθερμικό κάλυμα για το κολυμβητήριο

Παραλήφθηκε η «κουβέρτα» η οποία αποκτήθηκε με έξοδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παραλήθηφθηκε το ισοθερμικό κάλυμα για το κολυμβητήριο Ναυπλίου για το οποίο πλήρωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά από προγραμματική σύμβαση που σύναψε με τον ΔΟΠΠΑΤ. Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Μαρίας Ράλλη και του Κώστα Χελιώτη, και έτσι από σήμερα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο θα είναι στη διάθεση των υπευθύνων της πισίνας.

«Το ισοθερμικό κάλυμμα στο κολυμβητήριο του Δήμου μας είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην καλύτερη λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης» τονίζει ο Δημαρχος Ναυπλιέων σε ανακοίνωση του.

Ο Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει επίσης: «Οι προγραμματικές συμβάσεις γίνονται πάντα στοχευμένα ώστε η συνεργασία να φέρει αποτέλεσμα. Όταν τηρούνται λοιπόν έχουν πάντα θετικά αποτελέσματα».

Και προσθέτει: «Έτσι λοιπόν και αυτή η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην περιφέρεια Πελοποννήσου και στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού και Τουρισμού έχει θετικό αποτέλεσμα. Η κυρία Μαρία Ράλλη,ο κύριος Κώστας Χελιώτης και ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Ιωάννης Μαντζούνης αξίζουν συγχαρητηρίων».

Φώτο: fb (Dimitris Kostouros)
Φώτο: fb (Dimitris Kostouros)
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version