home design 800x400

40 χρόνια Δημοτικό Ωδείο Άργους

Συνεχίζει με υψηλότερους στόχους και αμείωτη διάθεση για μουσική. Πληροφορίες για εγγραφές και μαθήματα.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο 40 χρόνια Δημοτικό Ωδείο Άργους

Από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, το Ωδείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών άνοιξε πάλι τις πόρτες του σε γονείς και μαθητές. Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Τετάρτη 26 Αυγούστου (καθημερινά 5.00-8.00 το απόγευμα). Τα μαθήματα ξεκινούν Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Αγαπημένες φυσιογνωμίες, χαμογελαστές, πρόσωπα γεμάτα προσδοκία. Μετά από τη μεγάλη δύσκολη περίοδο, όλων τα χείλη εκφράζουν ευχές για επαναφορά στην κανονική ζωή.

Με αυτή την ευχή και με αισιοδοξία ξεκινάμε κι εμείς τη νέα χρονιά. Ιδέες, σχέδια, προγραμματισμός για νέες δράσεις και προσφορά εκπαιδευτικών διεξόδων σε ενήλικες και παιδιά είναι ήδη στο στάδιο της εφαρμογής, γιατί κάθε δυσκολία μας ενδυναμώνει.

Αξιολογούμε τα αποτελέσματα, τις παρατηρήσεις, τις συζητήσεις κατά την περίοδο των τελικών εξετάσεων και συναυλιών του προηγούμενου εκπαιδευτικού έτους, και επαναπροσδιορίζουμε τους στόχους μας.

Νέα μουσικά σύνολα, συναυλίες, το «Τσάι του Σαββάτου», επισκέψεις-ακροάσεις σε χώρους πολιτισμού είναι όπως πάντα στο ετήσιο πρόγραμμα.

Φέτος όμως, 40 χρόνια από την ίδρυση του Ωδείου της πόλης του Άργους – και σήμερα του Δήμου Άργους-Μυκηνών – διοργανώνουμε με τη συνεργασία και άλλων φορέων επετειακές εκδηλώσεις. Επίσης προχωράμε στην έκδοση επετειακού εντύπου.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, με υψηλότερους στόχους και αμείωτη διάθεση για …Μουσική. Χαρά και τιμή να σας υποδεχθούμε!».

Σχόλια

Exit mobile version