home design 800x400

Κορωνοϊός: Φοβούνται lockdown στην Ερμιονίδα – 50% αύξηση κρουσμάτων μέσα σε μία εβδομάδα

«Εφιστούμε την προσοχή σε όλους, λόγω αύξησης των κρουσμάτων covid-19», τονίζει ο δήμαρχος σε έκτακτο μήνυμά του προς τους δημότες. Ανησυχητικά τα στοιχεία από τη ΓΓΠΠ.

Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία που προέκυψαν από την εβδομαδιαία ενημέρωσή που είχε ο Δήμος Ερμιονίδας από την Πολιτική Προστασία, σχετικά με την υγειονομική κατάσταση στην περιοχή. Σύμφωνα με την εμπιστευτική επίσημη αναφορά που λαμβάνει ο Δήμος κάθε Δευτέρα, ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 50% από την προηγούμενη εβδομάδα με την εξέλιξη μετάδοσης να παραμένει άγνωστη.

«Παρακαλούμε θερμά να τηρείτε τα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών ώστε να διασφαλιστεί η υγεία μας και να αποφευχθεί η πιθανότητα ενός τοπικού lockdown, όπως έχει ήδη παρατηρηθεί σε άλλους Δήμους της χώρας, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε μία “ανάσα” πριν το άνοιγμα των σχολείων», τονίζει ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος σε μήνυμά του προς τους δημότες.

«Τηρούμε τα μέτρα για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τους αγαπημένους μας ανθρώπους και τους συνδημότες μας. Η προστασία της υγείας των δημοτών είναι πρώτη μας προτεραιότητα και κάνουμε ότι είναι αναγκαίο ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την διασπορά του ιού», καταλήγει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ερμιονίδας.

Σχόλια

Exit mobile version