home design

Συνταξιούχοι Άργους για ΕΦΚΑ: Να παρέμβουν ΠΟΠΣ, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους για την κατάργηση του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ

O Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δήμου Άργους-Μυκηνών διαμαρτύρεται για την υποβάθμιση του ΕΦΚΑ στο Άργος. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ., την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Νικόλαος Καρδαράκος και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Μπάρλας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους-Μυκηνών σε σημερινή κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίασή του, με αφορμή την κατάργηση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στο Άργος και τη μεταφορά τους στο Ναύπλιο, αποφάσισε:

  1. Να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία και αντίθεσή του στην κατάργηση του ΕΦΚΑ στο Άργος και τη μεταφορά του στο Ναύπλιο, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και τιμωρία των χιλιάδων δημοτών και κυρίως των συνταξιούχων, των ΑμΕΑ, των οικονομικά ασθενέστερων και γενικά των πολιτών που δεν έχουν εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
  2. Να ζητήσει όχι μόνο τη διατήρηση της ως άνω υπηρεσίας ΕΦΚΑ στο Άργος, αλλά και την αναβάθμισή της, καθ’ ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες των ασφαλισμένων δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους και το κοινωνικό σύνολο και όχι να τους ταλαιπωρούν και να τους τιμωρούν.
  3. Να συμπορευθεί με όλους τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες που αντιτίθενται στην κατάργηση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Άργους.
  4. Να ζητήσει από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ), την Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) και τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατικών Ενώσεων (ΓΣΕΕ), να παρέμβουν αρμοδίως για την περίπτωση του Άργους, αλλά και παρόμοιων περιπτώσεων στην επικράτεια».
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version