home design

Δύο τοπικές διευθύνσεις ΕΦΚΑ για Άργος και Ναύπλιο προτείνει ο Σιδέρης

Τι είπε για την υπηρεσία στην περιοχή του Κρανιδίου- Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε Αργολίδας.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, αναφέρθηκε στην απόφαση για τη μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Άργους στην πόλη του Ναυπλίου. Ο ίδιος δέχεται πολλά παράπονα από τους ασφαλισμένους του Δήμου Άργους – Μυκηνών, οι οποίοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν θα πρέπει να μεταβούν στο Ναύπλιο για τις υποθέσεις τους. Έτσι, ο κ. Σιδέρης προτείνει τη δημιουργία δύο Τοπικών Διευθύνσεων ΕΦΚΑ, η πρώτη να βρίσκεται στο Ναύπλιο και η δεύτερη στο Άργος, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποφυγή ταλαιπωρίας και συνωστισμού σε καιρούς πανδημίας.

Ο Βασίλης Σιδέρης αναφέρει τα εξής:

«Με την ανακοίνωση κλεισίματος του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ στο Άργος δέχομαι πολλά παράπονα από ασφαλισμένους του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Το αρχικό οργανόγραμμα προέβλεπε δύο τοπικές διευθύνσεις, την πρώτη για το Δήμο Άργους Μυκηνών και τη δεύτερη για τους Δήμους Ναυπλιέων και Επιδαύρου.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που νομοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας τα στελέχη και το πολιτικό δυναμικό αργά θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν για τα μάτια του κόσμου και μόνο, η δημιουργία τοπικής Διεύθυνσης μόνο στο Ναύπλιο και ενός μόνο μικρού υποκαταστήματος 3-5 υπαλλήλων στο Άργος, θα έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία των πολιτών που θα χρειαστεί να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις για την εξυπηρέτηση τους καθώς και ενδεχόμενα φαινόμενα συνωστισμού εν μέσω πανδημίας.

Θα ήταν σωστό και δίκαιο να δημιουργηθούν δύο Τοπικές Διευθύνσεις ΕΦΚΑ, μία για το Δήμο Ναυπλιέων και Επιδαύρου με έδρα το Ναύπλιο και η δεύτερη στο Δήμο Άργους – Μυκηνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως επίσης να μην υπάρξει υποβάθμιση της υπηρεσίας στην περιοχή του Κρανιδίου.

Είναι η ώρα όλοι στο μετρό που μπορεί ο καθένας να διεκδικήσουμε την ανατροπή της απόφασης».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version