home design 800x400

Ασίνη: Ολονυχτία για μεγάλη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης

Έχει μείνει χωρίς νερό η πρώην δημοτική ενότητα Ασίνης, που σφύζει από τουρισμό αυτή την περίοδο

Ολονύχτια προσπάθεια καταβάλεται για την αποκατάσταση της βλάβης που έχει σημειωθεί στον κεντρικό αγωγό, που έχει αφήσει χωρίς νερό την ευρύτερη περιοχή της Ασίνης, που σφύζει από τουρισμό αυτή την περίοδο.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με αυτόπτες που περνούσαν όλη μέρα από τον δρόμο Ναυπλίου – Ασίνης, νερά είχαν γεμίσει το οδόστρωμα, όμως δεν έχει γίνει σαφές, αν πρόκειται για τη συγκεκριμένη βλάβη ή για άλλη περίπτωση.

ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων

Όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Ναυπλιέων, «λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΝ κλήθηκαν να επέμβουν σε μια σοβαρή βλάβη στον δρόμο Ναυπλίου – Ασίνης όπου είχε σπάσει ο κεντρικός αγωγός».

Μάλιστα στο σημείο έχει σπεύσει η Τροχαία Ναυπλίου και η ομάδα ΔΙΑΣ για βοήθεια, καθώς στο συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει σημαντική κίνηση αυτοκινήτων.

Από τη Δημοτική Επιχείρηση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, πότε θα ξανατρέξει νερό στις βρύσες. Όπως τονίζεται «αυτή τη στιγμή συντελείται ένας αγώνας δρόμου ώστε να υδροδοτηθεί ξανά η πρώην δημοτική ενότητα Ασίνης».

ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων

Η σοβαρότητα της βλάβης επέβαλε την παρουσία και την επίβλεψη της αποκατάστασης από τον ίδιο το δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιώργο Καχριμάνη.

Σχόλια

Exit mobile version