Home design

Ξάγρυπνος ο Καλλιάνος: Δεν τον αφήνει σε ησυχία ο μπέμπης

Διακοπές στην Αθήνα με το μωρό. «Ούτε στο χωριό μου δεν κατάφερα να πάω», έγραψε ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είναι αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς ο ίδιος δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του και πάντα συνοδεύονται από ένα κείμενο στο οποίο εκφέρει τη γνώμη του, με το δικό χαρακτηριστικό τρόπο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αυτή τη φορά θέλησε να κάνει άλλη μια ανάρτηση στην οποία όχι μόνο δεν παραπονιέται αλλά χαίρεται, μιας και μπορεί να μην πήγε διακοπές στο αγαπημένο του χωριό, το Δρέπανο Αργολίδας, και να έμεινε στην Αθήνα αλλά είναι εμφανές ότι μετά τον ερχομό του νεογέννητου μωρού του, το πρόγραμμά του έχει δυσκολέψει κάπως.

Ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε: «Τη βλέπετε αυτή τη βεράντα; Βλέπετε και αυτή την κούνια από πίσω μου; Εδώ λοιπόν περνάω τις διακοπές μου φέτος. Στην Αθήνα φυσικά. Ούτε στο χωριό μου δεν κατάφερα να πάω για να ξεφύγω για λίγο από τη μεγαλούπολη, έστω για λίγες μέρες, τώρα που έχω άδεια. Επίσης δεν κοιμάμαι τα βράδια… Αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν με απασχολεί καθόλου. Όταν ο μπέμπης μου κλαίει όλη μέρα είναι πολύ γλυκό… και διακοπές να μην κάνεις και άϋπνος να είσαι!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

Σχόλια

Exit mobile version