home design

Αργολίδα: Ομάδας Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρόνιων ασθενειών από τον ΣΥΚΑΦΙΑΡ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» για τρίτη συνεχή χρονιά οργανώνει την λειτουργία της Ομάδας Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρόνιων ασθενειών.

Η ομάδα αποσκοπεί στην ψυχολογική στήριξη Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρονίων ασθενειών και την ευθύνη του συντονισμού της έχει ο Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος Κλινικός Ψυχολόγος BA, MSc – Ψυχοθεραπευτής Master Practitioner in Cognitive Behavioral Therapy, BACP Member.

Η συχνότητα της ομάδας θα είναι ανά 15 ημέρες με διάρκεια 2 ωρών τη φορά και θα αποτελείται στο μέγιστο από 12 άτομα ενώ η διάρκεια κάθε κύκλου περιλαμβάνει ένα ακαδημαϊκό έτος (Σεπτέμβριο – Ιούνιο).

Να υπενθυμίσουμε ότι βασικοί στόχοι της ομάδας ήταν και είναι, το μοίρασμα, το δέσιμο των μελών, η συναισθηματική αποφόρτιση, η ψυχολογική υποστήριξη και η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην ομάδα μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο του Συλλόγου 27510-68858 καθημερινά 10.00-13.00 και Τετάρτη απόγευμα 18.00 – 21.00.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version