home design 800x400

Ναύπλιο: Αυτοκίνητο σάρωσε ότι βρέθηκε στο πέρασμά του

Ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, διέγραψε τρελή πορεία και προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και επιχείρηση στην οδό Κύπρου.

Ένας δυνατός θόρυβος αναστάτωσε τη γειτονιά στο Ναύπλιο στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, σηκώνοντας τους νοικοκυραίους από τα κρεβάτια τους. Σοκαρισμένοι, κάποιοι από αυτούς αντίκρισαν τα αυτοκίνητά τους τρακαρισμένα και κάποια από αυτά να έχουν μετακινηθεί από τη θέση τους. Τι συνέβη;

Ο νεαρός οδηγός Ρουμανικής καταγωγής κινούταν επί της 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση την Ενδεκάτη, όταν λίγο μετά τη λαϊκή αγορά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρυσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Κύπρου. Ένα από αυτά μάλιστα μετακινήθηκε από τη σύγκρουση και μπήκε μέσα σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που υπάρχει στην περιοχή, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές στην επιχείρηση.

Το ΙΧ διέγραψε τρελή πορεία και σάρωσε ότι βρέθηκε στο πέρασμά του προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και επιχειρήσεις. Ευτυχώς που ήταν νύχτα και δεν κυκλοφορούσαν άνθρωποι, αλλιώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα θρηνούσαμε θύματα, καθώς το σημείο αυτό είναι πολυσύχναστο.

Αναφορά για τραυματισμούς δεν υπάρχει, ενώ έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο τροχαίο διεξάγει η τροχαία Ναυπλίου.

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου που έφερε τα πάνω κάτω στην Κύπρου, έχει εντοπιστεί και συλληφθεί από την αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχόλια

Exit mobile version