home design

Κορωνοϊός: Ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου στην Ελλάδα είναι γεγονός

Οδοντίατρος χωρίς υποκείμενα νοσήματα πέθανε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, παρότι είχε κάνει όλα τα εμβόλια

Ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κορωνοϊό και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι γεγονός. Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος σε πρωινή εκπομπή του Open.

Μάλιστα ο κ. Καπραβέλος τόνισε πως«δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν» ενώ ξεκαθάρισε πως οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κορονοϊού.

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer, ο οποίος κόλλησε κορωνοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία.

Ανέφερε δε πως πρόκειται για έναν οδοντίατρο, διπλά εμβολιασμένο, που έπαιρνε όλα τα μέτρα, όμως η μετάλλαξη Δέλτα τον νίκησε.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως αυτή η περίπτωση πρόκειται για μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα όμως παράλληλα ζήτησε ακόμη και από τους πλήρως εμβολίασμένους να τηρούν απόλυτα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version