home design 800x400

Ναύπλιο: Ο Γρηγόρης και ο Σταμάτης βάζουν μπλοκο στους απρόσεκτους οδηγούς

Μπήκαν φανάρια στις διασταυρώσεις της Αγίου Ανδριανού με την Χαριλάου Τρικούπη και τη Μεσολογγίου. Τι άλλο θα φτιαχτεί στους δύο κόμβους.

Πιο ασφαλείς θα είναι σε λίγο καιρό οι διασταυρώσεις της Αγίου Ανδριανού με τη Μεσολογγίου και τη Χαριλάου Τρικούπη στο Ναύπλιο, καθώς θα τεθούν σε λειτουργία φωτεινοί σηματοδότες. Τα φανάρια έχουν ήδη τοποθετηθεί, με τις εργασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να είναι όλα έτοιμα σε λίγο καιρό.

Χρειάστηκαν αρκετά τροχαία ατυχήματα και αποτυχημένες παρεμβάσεις, ώστε ο Δήμος Ναυπλιέων να πάρει πιο δραστικά μέτρα, αποφασίζοντας να βάλει φανάρια, ελπίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα δωθεί οριστική λύση στην ρύθμιση της κυκλοφορίας στις δύο αυτές πολυσύχναστες και επικίνδυνες όπως αποδείχθηκαν διασταυρώσεις του Ναυπλίου.

Το έργο δεν περιλαμβάνει μόνο την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών αλλά και τη διαμόρφωση των δύο κόμβων. Έτσι λοιπόν προβλέπεται να γίνει οριοθέτηση λωρίδων σε κάθε πρόσβαση, διαμόρφωση πεζοδρομίων, διαπλάτυνση των πεζοδρομίων όπου είναι αναγκαίο και ειδική εσοχή για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης.

Θα προστεθεί η απαιτούμενη διαγράμμιση του οδοστρώματος και των διαβάσεων πεζών, καθώς επίσης και η θέση των απαιτούμενων νέων πινακίδων.

Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis

Σχόλια

Exit mobile version