home design 800x400

Εθελοντές εξωραΐζουν και προλαμβάνουν φωτιές στην Ερμιονίδα

Oι εθελοντικές πράξεις περιελάμβαναν την κοπή και την απομάκρυνση των χορταριών που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου καθώς και την περισυλλογή των σκουπιδιών.

Εθελοντές καθάρισαν την Περιφερειακή οδό Κρανιδίου, από τον κυκλικό κόμβο έως το άγαλμα της Μητέρας, καθώς και τη διασταύρωση των οδών Ερμιόνης και Θερμησία, μια πράξη πολύ σημαντική ακόμα και για την αποφυγή πυρκαγιών. Συγκεκριμένα, οι εθελοντικές πράξεις στην Ερμιονίδα περιελάμβαναν την κοπή και την απομάκρυνση των χορταριών που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου καθώς και την περισυλλογή των σκουπιδιών.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, ενημέρωσε τους δημότες -μέσω ανάρτησής του- γι’ αυτές τις εθελοντικές δράσεις και ανέφερε τα εξής:

«Εδώ και 15 μέρες με παρεμβάσεις των εθελοντών του Δήμου μας, καθαρίστηκε η Περιφερειακή οδός Κρανιδίου, από τον κυκλικό κόμβο έως το άγαλμα της Μητέρας, καθώς και η διασταύρωση των οδών Ερμιόνης και Θερμησίας (Αυλώνα).

Κόπηκαν όλα τα χορτάρια που φύονταν στο πλάι του δρόμου, και μαζεύτηκαν όλα τα σκουπίδια, ο όγκος των οποίων ήταν τεράστιος.

Επίσης, μαζεύτηκαν όλα τα απορρίμματα, στον δρόμο από την διασταύρωση στο κατάστημα Μητρώκα έως την είσοδο του θεάτρου στο Αρτίκι.

Απευθυνόμενος σε όλους τους διερχόμενους, παρακαλώ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην πετούν τα «σκουπιδάκια» τους, από τα παράθυρα των αυτοκινήτων στους δρόμους».

Φωτογραφία: Γιάννης Γεωργόπουλος (facebook)
Φωτογραφία: Γιάννης Γεωργόπουλος (facebook)

Σχόλια

Exit mobile version