home design 800x400

Πελοπόννησος: Δέκα συλλήψεις για κάνναβη και μανιτάρια

Πολλές οι καλλιέργειες δενδρυλλίων αλλά και παραισθησιογόνων μανιταριών

Ούτε μία, ούτε δύο. Δέκα συλλήψεις έγιναν σε Αρκαδία, Μεσσηνία και Κορινθία για ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κάνναβη και μανιτάρια. Οι καλλιεργητές κάνναβης φαίνεται ότι βρίσκονται στα φόρτε τους στην Αρκαδία όπου συνελήφθησαν συνολικά 8 άτομα!

Συγκεκριμένα προχθές (29.7.2021) το βράδυ, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν τρίφτης και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,8- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Χθες (30.7.2021) το μεσημέρι, οι συλλήψεις συνεχίστηκαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, όπου συνελήφθηκ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε αύλιο χώρο της οικίας του βρέθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1- μέτρου, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -60- εκατοστά, περίπου.

Επίσης χθες (30.7.2021) το μεσημέρι, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες (30.7.2021) και σήμερα (31.7.2021), σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 22 έως 38 ετών και 30χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), συνολικού βάρους -13,6- και -12,4- γραμμαρίων, αντίστοιχα, μανιτάρια ψιλοκιβύνης (παραισθησιογόνα μανιτάρια), συνολικού βάρους -6,1- γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητες κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Στην Κορινθία και στη Μεσσηνία

Στην Κορινθία συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το πρωί, στα Εξαμίλια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε αύλιο χώρο της οικίας του βρέθηκε να καλλιεργεί -6- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -85- εκατοστά, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Τέλος, στη Μεσσηνία, συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μανιτάρια ψιλοκιβύνης (παραισθησιογόνα μανιτάρια), συνολικού βάρους -26,7- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σχόλια

Exit mobile version