home design

Αντικαθίσταται ο αγωγός προς Τολό και Ίρια

Μετά το Άργος και το Ναύπλιο τοποθετεί σύστημα επεξεργασίας νερού στους Μύλους

Με Απόφαση του  Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, εγκρίθηκε η ένταξη δύο υποέργων στο έργο του εκσυγχρονισμού του Δικτύου Ύδρευσης Ναυπλίου:

(α) «ΥΔΡΕΥΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Ν. – ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΩΝ Δ.Δ. ΑΣΙΝΗΣ – ΤΟΛΟΥ – ΙΡΙΩΝ», που περιλαμβάνει την αντικατάσταση παλαιών αγωγών Ύδρευσης, τη δημιουργία δεξαμενών και την αναβάθμιση των αντλιοστασίων στις περιοχές του πρώην Δήμου Ασίνης. Με την κατασκευή του έργου θα λυθεί το πρόβλημα της επάρκειας και της ποιότητας του πόσιμου ύδατος, διότι θα υδροδοτηθεί ολόκληρη η συγκεκριμένη περιοχή από τις Πηγές της Λέρνης.

(β) «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΛΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΜΩΝΗΣ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΥΔΡΕΥΟΥΝ ΤΑ Δ.Ε. ΑΣΙΝΗΣ, ΝΕΑΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΚ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ», που αφορά στην προμήθεια συστήματος επεξεργασίας νερού, στο πλαίσιο της παροχής στους Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων πόσιμου νερού, το οποίο να καλύπτει όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές που ορίζει η Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία. Το προτεινόμενο σύστημα θα φιλτράρει το νερό, που προέρχεται από τις πηγές Λέρνης και Αμυμώνης των Μύλων και διοχετεύεται στις Δ.Ε. Ασίνης, Ν. Τίρυνθας και Τ.Κ. Αργολικού.

Πρόκειται για δύο Έργα, ουσιαστικής σημασίας,  τα οποία αναβαθμίζουν τις υποδομές Ύδρευσης, Προϋπολογισμού 5.654.000,00 €, και συμβάλλουν αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό του Δικτύου Ύδρευσης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version