home design 800x400

Η ιστορία ενός pillar που έγινε σάκος του μποξ

Ο καυγάς των νεαρών που ξέσπασαν στο κουτί του ρεύματος τραυματίζοντάς το θανάσιμα

Σάκος του μποξ έγινε το pillar της φωτογραφίας από νεαρούς που ξέσπασαν εναντίον του. Με μπουνιές και με κλωτσιές το διέλυσαν σε σημείο να επέλθει το …μοιραίο. Ο καυγάς των νεαρών που ξέσπασαν στο κουτί του ρεύματος χτυπώντας το βαριά είχε και παράπλευρες απώλειες, αφού ο σοβαρός …τραυματισμός του επέφερε το θάνατο και διέκοψε τη ρευματοδότηση στο θεατράκι του ΟΣΕ που φωτίζεται από αυτό.

Την ιστορία της περιπέτειας αυτού του pillar που βρίσκεται στο Ναύπλιο και στο οποίο ξέσπασαν τα νιάτα της πόλης, περιγράφει γλαφυρά ο δήμαρχος, που επισκέφθηκε το τραυματισμένο κουτί…

ΦΩΤΟ fb Dimitris Kostouros

Περιγράφει ο Δ. Κωστούρος: «Ένας καβγάς για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως προκάλεσε την συμπλοκή ανάμεσα σε παρέα νεαρών και στο pillar του ρεύματος κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά το pillar.

Όπως φέρεται να κατέθεσαν προανακριτικά μάρτυρες, ο διαπληκτισμός ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν νεαρός έκανε παρατήρηση στο pillar να κάνει στην άκρη. Το pillar απάντησε ότι είναι συνδεδεμένο και δεν μπορεί να κινηθεί γιατί φωτίζει το θεατράκι του ΟΣΕ κάτι που εκνεύρισε την παρέα.

Σύμφωνα με μάρτυρα, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι νεαροί επιτέθηκαν με κλωτσιές στο pillar.

Τα χτυπήματα που προκάλεσε η παρέα  στο θύμα της (pillar) αποδείχθηκαν θανάσιμα. Το σημείο έμεινε χωρίς ρεύμα. Ειδοποίησαν το τμήμα ηλεκτροφωτισμού το οποίο διαπίστωσε το μοιραίο. (τέλος ιστορίας).

ΦΩΤΟ fb Dimitris Kostouros

Το pillar που έγινε σάκος του μποξ σύντομα θα αποκατασταθεί βέβαια, αλλά ο καυγάς αυτός των νεαρών που ξέσπασαν στο κουτί του ρεύματος τραυματίζοντάς το θανάσιμα θα μείνει στην …ιστορία.

Σχόλια

Exit mobile version