home design 800x400

Κόκκα, χάπια, σοκολάτα και κάνναβη

Πολλές συλλήψεις σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου για παραισθησιογόνες ουσίες

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Κόκκα, χάπια, σοκολάτα και κάνναβη

Πλούσιο μενού από ναρκωτικές ουσίες περιλαμβάνει το τελευταίο αστυνομικό Δελτίο.

Αργολίδα
Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (26.7.2021) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 41χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για ναρκωτικά.

Αρκαδία
Συνελήφθη, σήμερα (27.7.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -33,1- γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και -4- δισκία, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Λακωνία
Συνελήφθη, χθες (26.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,8- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Την ίδια μέρα και πάλι το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα συνελήφθει από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
Στους Μολάους συνελήφθη, χθες (26.7.2021) το πρωί, , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.
Χθες (26.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.
Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας σ υνελήφθη, χθες (26.7.2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί την 25/26.7.2021, μαζί με έτερο ανήλικο ημεδαπό, διέρρηξαν περίφραξη επιχείρησης και αφαίρεσαν σίδερα και ανταλλακτικά μηχανήματα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Μεσσηνία
Συνελήφθη, χθες (26.7.2021) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του και σε αποθήκη αυτής, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -103,8 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Ενώ προχθές (25.7.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, συνελήφθει από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Σχόλια

Exit mobile version