home design 800x400

Αργολίδα: Αρχίζει η επέλαση του καύσωνα

Σε κλοιό ισχυρού καύσωνα σε ένταση και διάρκεια εισέρχεται η χώρα μας από σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Αργολίδα: Αρχίζει η επέλαση του καύσωνα

Πρωτοφανείς συνθήκες ζέστης σε ένταση και διάρκεια πρόκειται να ζήσουμε από σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου και για το επόμενο δεκαήμερο λόγω του καύσωνα που άρχισε ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία του στη χώρα μας.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή άνοδο, ενώ για αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη θα επικρατούν συνθήκες καύσωνα στις περισσότερες ευαίσθητες στη ζέστη ηπειρωτικές περιοχές, ενώ οι μέγιστες τιμές θα σημειωθούν στους Νομούς Ηλείας, Άρτας κι Αιτωλοακαρνανίας όπου πόλεις όπως το Αγρίνιο κι ο Πύργος θα αγγίξουν 42-44 βαθμούς.

Από την Παρασκευή και ιδίως το Σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν νέα σταδιακή άνοδο στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, και σε πόλεις όπως Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Έδεσσα, Άργος, Σέρρες ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 44-45 βαθμούς.

Πηγή: Forecastweather.gr

Οι ακραίες θερμοκρασιακές τιμές δείχνουν να επιμένουν και την μεθεπόμενη εβδομάδα, με ισχυρές συνθήκες καύσωνα σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Πηγή: Forecastweather.gr

Στην Αθήνα από την Πέμπτη οι μέγιστες τιμές θα φτάνουν τους 40-42 βαθμούς επί καθημερινής βάσεως, ενώ και στην Θεσσαλονίκη θα αγγίζει μέγιστες μεταξύ 37-39 βαθμών.

Στα νησιά οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα λόγω της επίδρασης του μελτεμιού.

Σχόλια

Exit mobile version