home design

Τολό: Έκπληκτοι οι τουρίστες βλέπουν από την ακτή εναέρια μέσα της πυροσβεστικής

Φωτιά στο Αραχναίο. Δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή

Έκπληκτοι οι τουρίστες βλέπουν από την ακτή της Πλάκας Δρεπάνου και του Τολού τα εναέρια μέσα της πυροσβεστικής να παίρνουν νερό για τη φωτιά που συνεχίζει να μαίνεται στο Αραχναίο Ναυπλίου και στο χωριό Γκάτζια Επιδαύρου που εκκενώθηκε από τους κατοίκους με εντολή της Πολιτικής Προστασίας, που έστειλε sms από το 112 το μεσημέρι.

Κάτοικοι του χωριού Γκάτζια έχουν μεταφερθεί προληπτικά σε ασφαλή σημεία για να μην κινδυνεύσουν από τη φωτιά που απείλησε το χωριό τους. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παρόλα αυτά έχουν λάβει θέσεις σε καίρια σημεία μέσα στο χωριό ώστε να προστατεύσουν τις περιουσίες των κατοίκων. Oι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΤΖΙΑ

Παρών στη φωτιά βρίσκεται και ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος.

ΦΩΤΟ anagnostis

Σε νεότερη ανακοίνωση για τη φωτιά που εκδηλώθηκε, υπήρχε αναφορά για 37 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, 2 Α/Φ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Οι πυκνοί καπνοί από την καιόμενη βλάστηση φαίνονται από όλο τον νομό άλλα και από τους όμορους, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως είναι ορατοί από την Κορινθία και την Αρκαδία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version