home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ξανά στη θάλασσα οι ΑΜΕΑ – Ασυνείδητοι τους είχαν «απαγορεύσει να κάνουν μπάνιο

Είχαν διαλύσει το σύστημα πρόσβασης στη θάλασσα Sea Access και δεν μπορούσαν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες να μπαίνουν στη θάλασσα– Άγνωστο αν βρέθηκαν οι δράστες μετά τη μήνυση του δήμου
Δολιοφθορά σε μηχάνημα πρόσβασης ΑΜΕΑ στην θάλασσα της Καραθώνας

Ισότιμοι με τους υπόλοιπους συνανθρώπους τους μπορούν να νοιώθουν από σήμερα Σάββατο οι ΑΜΕΑ, στους οποίους κάποιοι ασυνείδητοι είχαν «απαγορεύσει» να κάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια στη θάλασσα.

Το σύστημα πρόσβασης στη θάλασσα Sea Access στην παραλία της Καραθώνας επισκευάστηκε και πλέον μπορούν να μπαίνουν στη θάλασσα και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Στις 10 Ιουλίου ασυνείδητοι δράστες είχαν καταστρέψει τους ιμάντες του βαγονιού που χρησιμοποιούν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες για να μπουν στη θάλασσα, απαγορεύοντάς τους ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο να κάνουν το μπάνιο τους στην Καραθώνα.

Οι δράστες είχαν κόψει τους ιμάντες σε δύο σημεία, ενώ για τη δολιοφθορά ο δήμος Ναυπλιέων είχε ανακοινώσει ότι κατατίθεται μήνυση κατά αγνώστων.

Δολιοφθορά σε μηχάνημα πρόσβασης ΑΜΕΑ στην θάλασσα της Καραθώνας
ΦΩΤΟ Δήμος Ναυπλιέων – Η εικόνα μετά τη δολιοφθορά

Παρόλα αυτά ποτέ δεν έγινε γνωστό και δεν δημοσιοποιήθηκε τί απέγινε με τη μήνυση αυτή, ούτε αν βρέθηκαν οι δράστες.

Sea Access ΑΜΕΑ στην Καραθώνα
ΦΩΤΟ: fb dimosnafpliewn – Η εικόνα μετά τη δολιοφθορά

Πλέον από το Σάββατο το σύστημα πρόσβασης στη θάλασσα Sea Access στη παραλία της Καραθώνας είναι και πάλι στη διάθεση των ατόμων με κινητικά προβλήματα ή περιορισμένη κινητικότητα αφού αποκαταστάθηκαν άμεσα οι ζημιές που είχαν προκαλέσει ασυνείδητοι πριν δεκαπέντε μέρες.

Sea Access ΑΜΕΑ στην Καραθώνα
ΦΩΤΟ: fb dimosnafpliewn

“Όποιοι βρίσκονται πίσω απ’ αυτή την απαράδεκτη ενέργεια θα πρέπει να καταλάβουν πως αυτοί που επλήγησαν ήταν οι άνθρωποι με προβλήματα κίνησης που εξυπηρετούνται από την εγκατάσταση και κανένας άλλος”, είχε ανακοινώσει την ημέρα της δολιοφθοράς ο δήμος. Παρόλα αυτά ποτέ δεν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των ερευνών για την αναζήτηση του δράστη ή των δραστών, που με την πράξη τους αυτή “απαγόρευσαν καλοκαιριάτικα στους ΑΜΕΑ να κάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια στη θάλασσα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis