home design

Πάτρα: Χειροπέδες σε μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής για επίθεση σε ιερέα

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο έλαβε χώρα απόψε στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής. Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας βρέθηκε στο Επισκοπείο όπου συζητούσε με τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο. Η συζήτηση άναψε επικίνδυνα κάποια στιγμή,  με αποτέλεσμα συνεργάτες του Μητροπολίτη να καλέσουν την Αστυνομία.

Ο μεγαλομέτοχος συνελήφθη, τότε, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Ο δικηγόρος του μάλιστα προέβη σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες: «Είναι ηλίου φαεινώτερον ότι καμία ένταση και κανένας διαξιφισμός δεν υπήρξε ανάμεσά τους και καμία ποινικά κολάσιμη πράξη, άλλως πράξη που να δικαιολογεί αστυνομική παρέμβαση, δεν έλαβε χώρα, ούτε φυσικά κρατήθηκε ο εντολέας μου».

Απόψε Πέμπτη 23 Ιουλίου, υπήρξε νέο περιστατικό καθώς λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο ίδιος άνδρας προκάλεσε επεισόδιο στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στο Ψαροφάι στην Πάτρα. Το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα σοβαρό έτσι ώστε ο ιερέας κάλεσε την αστυνομία ενώ ο άνδρας εξαφανίστηκε επιβιβαζόμενος σε πολυτελές όχημα.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του άνδρα, ενώ ο ιερέας κατέθεσε μήνυση.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής συνοδευόμενος από άτομα του περιβάλλοντός του έφτασε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως, όπου πλησίασε τον εφημέριο και αφού του ανέφερε ποιος ακριβώς είναι, του είπε ότι ήθελε να κάνει δωρεά στην εκκλησία. Στη συνέχεια, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, απρόκλητα επιτέθηκε σωματικά στον ιερέα, χτυπώντας τον βάναυσα με τη συνδρομή ενός ακόμη ατόμου από τη συνοδεία του.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε επιβιβαζόμενος σε πολυτελές τζιπ και έγινε καπνός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής στη συνέχεια μετέβη στον Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο όπου εξομολογήθηκε όλα όσα έκανε στον ιερό ναό της Αναλήψεως, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βοηθό Επίσκοπο, άτομο από τη συνοδεία του έσπασε την ποιμαντορική ράβδο (πατερίτσα) του Θεοφιλέστατου.

Τελικά μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση ο άνδρας συνελήφθη στο σπίτι του και με την συναίνεση των συγγενών του οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, χωρίς να γνωρίζουμε αν έδωσε εξηγήσεις για την συμπεριφορά του.

Με πληροφορίες από το tempo24.news

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version