home design 800x400

Λεωνίδιο: Φωνή βοώντος εν τη ερήμω

Με αρκετή καθυστέρηση και χωρίς να αναμένεται θετικό αποτέλεσμα, αντιδρά το Δημοτικό Συμβούλιο στο λουκέτο της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Λεωνίδιο: Φωνή βοώντος εν τη ερήμω

Την έντονη δυσφορία και διαμαρτυρία του εκφράζει -μέσω ψηφίσματος διαμαρτυρίας- το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας, σχετικά με την προγραμματισμένη παύση λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, στο Λεωνίδιο. Ένα λουκέτο για το οποίο ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι πελάτες της τράπεζας με SMS, με την προτροπή να μεταβαίνουν στο Άστρος για να εξυπηρετηθούν.

Μάλιστα το ότι κλείνει το μοναδικό υποκατάστημα της τράπεζας στο Δήμο είναι γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες, όπως έχει κάνει γνωστό η ίδια η διοίκηση της Πειραιώς. Αν μη τι άλλο αργά τα αντανακλαστικά του δημοτικού συμβουλίου. Όπως και να χει πάντως, φωνή βοώντος εν τη ερήμω, καθώς κρατική παρέμβαση σε ιδιωτική εταιρεία δεν προβλέπεται.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ψήφισμα:

«Σας γνωστοποιούμε, ότι στην υπ΄ αρ. 11/20-7-2021 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας συζητήθηκε το θέμα με τίτλο: “Έκδοση Ψηφίσματος διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας σχετικά με τη φημολογία για την παύση λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεωνίδιο” και ομόφωνα λήφθηκε η 85/2021 απόφαση (ΑΔΑ: 6Α1ΔΩΚΝ-ΝΒΟ) για την έκδοση ψηφίσματος σύμφωνα με το οποίο το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας:

  • Εκφράζει την έντονη δυσφορία και διαμαρτυρία του και επιπλέον την εναντίωσή του σε κάθε κίνηση που τείνει να υποβαθμίσει τον τόπο μας και να δυσχεράνει τις συλλογικές προσπάθειες για την ανάδειξη και ανάπτυξη του.
  • Ζητά την επανεξέταση και την επαναξιολόγηση κάθε τωρινού και μελλοντικού σχεδιασμού ή πρότασης για την παύση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.
  • Επισημαίνει την αναγκαιότητα της παραμονής και μάλιστα της ενδυνάμωσης του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεωνίδιο, του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος στην Νότια Κυνουρία και άρα αυξημένου κύκλου εργασιών του.
  • Υπογραμμίζει την υποχρέωση και την αναγκαιότητα της συμβολής όλων μας στην τοπική, περιφερειακή και εθνική ανάπτυξη, με προτεραιότητα τον άνθρωπο, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, το αμοιβαίο και συλλογικό όφελος.
  • Τονίζει το ειδικό βάρος που έχει η Τράπεζα Πειραιώς για την γεωργοκτηνοτροφική και τουριστική περιοχή μας από το γεγονός ότι στην Τράπεζα Πειραιώς έχει περιέλθει η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας.
  • Ζητά την παρέμβαση, την συμπαράσταση και την αρωγή της πολιτείας κι όλων των αρμοδίων ώστε το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεωνίδιο να συνεχίσει απρόσκοπτα και επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου την λειτουργία του.
  • Δηλώνει την βούληση και την αποφασιστικότητά του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ν’ αγωνιστεί για να στηρίξει κάθε προσπάθεια και δράση που προάγει και ενώνει τον τόπο μας και τους ανθρώπους του».

Σχόλια

Exit mobile version