home design

Καλαμάτα: Επίσημη παρουσίαση για το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας

Εικόνες από το μέλλον με ένα εντυπωσιακό βίντεο της ισραηλινής εταιρείας

Έπεσαν οι υπογραφές, πριν λίγες μέρες, μεταξύ ελληνικής και ισραηλινής πλευράς, για το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο της 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα. Εικόνες από το μέλλον του κέντρου παρουσίασε η ισραηλινή εταιρεία που ανέλαβε τη δημιουργία του, με ένα βίντεο που παρακολουθήσαν οι παριστάμενοι στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αμυνας και Ασφάλειας “DEFEA 2021”.

Τη βεβαιότητα ότι το κέντρο που δημιουργείται με τη διακρατική συμφωνία Ελλάδας – Ισραήλ, θα έχει οφέλη για την τοπική οικονομία και κοινωνία, πέρα από αυτά για την Πολεμική Αεροπορία της πατρίδας μας, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός εξέφρασε τη συγκεκριμένη άποψη κατά την παρουσίαση του επενδυτικού σχεδίου της ισραηλινής εταιρείας Elbit Systems Ltd για το Διεθνές Κέντρο Πτήσεων της Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της εταιρείας.

Στην παρουσίαση που έγινε με βίντεο, παρέστησαν εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας του Ισραήλ (χαιρέτισε τη διακρατική συνεργασία και τη δημιουργία του Διεθνούς Κέντρου Εκπαίδευσης), ο Ισραηλινός πρέσβης στην Αθήνα, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Elbit Ραν Κριλ και άλλα στελέχη της εταιρείας, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Περικλής Μαντάς, και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν ότι η αναβάθμιση του πολεμικού αεροδρομίου θα επηρεάσει θετικά και την προοπτική εκσυγχρονισμού του πολιτικού αεροδρομίου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης όπως αναρτήθηκε στο Twitter:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version