home design 800x400

Κόρινθος, Καλαμάτα: Στους δρόμους σταυροφόροι αντιεμβολιαστές (Βίντεο)

Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού που ανακοινώθηκε για ευαίσθητες επαγγελματικές ομάδες, των κινήτρων που δίνονται σε εμβολιασμένους και των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Ιουλίου ταυτόχρονα σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Εκτός από το κέντρο της Αθήνας, συγκεντρώσεις έγιναν σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης (όπου καλπάζει η μετάλλαξη Δέλτα), Κόρινθο, Βόλο, Πάτρα, Δράμα, Ιωάννινα και αλλού.

Οι αρνητές δεν φορούσαν μάσκα στη πλειονοτητά τους, κάποιοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες και δεν διατηρούσαν καμία απόσταση μεταξύ τους. Σε κάποιες περιπτώσεις επιστρατεύτηκαν ακόμα και ιερωμένοι για να μιλήσουν στο ποίμνιο.

Η συγκέντρωση στην Κόρινθο

Στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου συγκεντρώθηκαν 300-400 άτομα και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, έτσι όπως αυτή εκφράστηκε από την κυβερνητική πολιτική.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν:

  • ΌΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό
  • ΌΧΙ στο διαχωρισμό και κοινωνικό αποκλεισμό
  • ΌΧΙ στα φασιστικά μέτρα καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας!
  • ΌΧΙ στην υγειονομική Χούντα!
  • Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά

Δείτε βίντεο από το korinthia.net.gr:

Η συγκέντρωση στην Καλαμάτα

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποίησαν χθες πολίτες στην Πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

«Οχι στον διαχωρισμό», «δεν υπάρχει υγεία χωρίς ελευθερία», «όχι στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις», ήταν μερικά από τα μηνύματα των πολιτών, που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους όσον αφορά την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Δείτε βίντεο από το tharrosnews.gr:

https://www.youtube.com/watch?v=TLB7U4ZmnHs&ab_channel=%CE%95%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CE%98%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%82

Σχόλια

Exit mobile version